Livet

Nål i armen

IMG_8091.JPG

Får väl slänga upp den här jag med – det är ju mer regel än undantag att visa upp nålen-i-armen-bilden när man gjort ett litet sjukhusbesök…

Är dock redan hemma igen och ska tillbringa resten av dagen under täcket. Imorgon tänkte jag återta mitt liv 😃👍

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: