Pyssel och Fix

Vad skulle man göra utan en limpistol?

Jag tror faktiskt att det skulle vara det jag tar med mig till en öde ö – man kan fixa typ allt med en limpicka! (Utgår från att jag har ström till den på ön dock)

Man kan även göra sig en julig dörrkrans såhär på söndagskvällen! Har man en dessutom ett färdigt moss-hjärta är det ett 5-minuters-projekt. Lite krimskrams från gömmorna och så… Limpistolen!

IMG_8089.JPG

IMG_8090.JPG

På hjärtat har jag limmat på torkad apelsin, stjärnanis, små kottar och några kanelstänger jag knutit ihop med snöre. Till sist tryckte jag dit några svampar och en rosett i rött sidenband. Klart!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: