Livet

Brio i pyjamas

Harry älskar att gå i pyjamas – kan han låta bli att klä på sig gör han det. Idag har han myst runt i sin nya pyjamas med monstertruckar på. Han har valt den själv och är ytterst nöjd. I morse efter frukost drog vi fram BRIO-tåget och byggde en rejäl bana. Jag är barnsligt förtjust i själva byggandet men sen tar Harry över som konduktör.

IMG_2252.JPG

IMG_2253.JPG

IMG_2254.JPG

IMG_2255.JPG

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: