Hus och Hem

När julen infinner sig…

IMG_8075.JPG

Brasa, julmusik, doften av glögg, adventsljus och julgardiner. I soffan sitter F och Harry och ringar in leksaker som ska skickas som önskelista till tomten. Själv går jag bara runt och myser – hjärtat håller på att svämma över av lycka för allt vi har. Vår fina familj, våra underbara barn, vårt fina hus, vårt helt fantastiska tillvaro. Finns ingen tid på året som är som julen! ❤️

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: