Pyssel och Fix

Nu ska bara allt upp ur lådorna

IMG_8068.JPG

Åhhh lådorna är nere från vinden!

Helgen kommer nu vigas till att hoppa ner i dessa lådor, pimpa hela huset, spela julmusik och dricka glögg. Jag vet – man får inte tända ljusstakar och stjärnor förrän på söndag men man får plocka fram dom! Bästa bästa tiden på året!!!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: