Pyssel och Fix

Lite nya färger och så…

799px-Amaryllis_Red

Finaste varianten på Amaryllis enligt mig. Årets är än så länge bara två knoppar men snart så….

Lite juligt ändå. Den smyger sig på mer och mer – julkänslan. Tänkte att bloggen skulle få sig lite julfeeling den också. Den här hösten har ju tyvärr bloggen fått ytterst lite uppmärksamhet. Jobb och övriga livet har tagit mycket tid men sen har även min dator mer eller mindre packat ihop. Nu senaste veckorna kan jag inte ladda upp bilder från min kamera till datorn då ALLA USB-portar lagt ner. En ny dator – gärna en MAC får tomten MER än gärna lägga i min julstrumpa i år.

Har under hösten, än en gång, funderat på om jag ska lägga ner bloggen. Men nej, när jag känt efter insåg jag även denna gång att jag verkligen vill ha den kvar. Så nu fick första steget bli att uppgradera mitt wordpress-konto så att jag i alla fall kan välja och vraka med färger, typsnitt och lite av utseendet på bloggen. Ska ta mig i kragen och börja lägga upp allt vi gör igen – allt pyssel, alla recept och allt annat vi sysslar med här hemma. Nystart med andra ord.

Börjar ÄNTLIGEN närma mig slutet av min sjukskrivning också – det här har varit den längsta veckan i mitt liv tror jag. På måndag ska jag till KS en sista sväng och sen hoppas jag vara tillbaka på jobbet i mitten på nästa vecka. DET kan jag säga, kommer bli ett halleluja-moment. Efter det ska jag sparka igång julen på riktigt här hemma med min fina underbara familj. Dom har fått stå ut dessa veckor kan jag säga. FY som jag mått! 🙁

Idag ska jag faktiskt gå utanför dörren – ska åka och handla en sväng. Det ni – det är stort!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: