Pyssel och Fix

Slå in klapparna

Jag ligger bra till med julisarna i år. Alla barnens klappar är klara sedan veckor (måste vara rekord) och nu bara dimper det in sms om att jag har paket att hämta. Älskar att man kan göra all julshopping på nätet! Brukar dock ändå ta en sväng för lite äkta julklappsshopping i butik – blir nog en sväng till Täby nästa helg för att köpa klart det sista. SEN kommer det riktigt roliga – slå in paket! Det är det BÄSTA jag vet. Sitter därför och spanar in vart jag ska shoppa loss på inslagningspryttlar. Har idag kollat in IKEA. Jag måste säga att det är är hetaste kandidaten just nu – dom har MASSOR med fint. Kolla här bara för ett axplock!

ikea

Jag har ju inte riktigt bestämt mig för om det ska bli murriga juliga paket i massa rött och grönt eller om jag ska hålla mig till vitt, guld och silver. Måste ju säga att jag lutar åt det senare alternativet då jag föll pladask för de söta rosetterna och de fina pappren och presentaskarna högst upp i bilden.

Lagerhaus brukar ha massa fint till jul men deras webshop imponerar inte alls tyvärr – dock brukar det finnas annat fint i butik som inte finns på nätet så jag måste nog kika in där innan jag bestämmer mig.

lagerhaus

Möjligen kan jag tänka mig det där röda juliga pappret med text och det söta granpappret. Svåra beslut såhär inför årets absolut viktigaste händelse!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: