Livet

Viktor och Sally

IMG_8056.JPG

Kikar bara in lite snabbt med en kvällsbild på Viktor och Sally. Dom ligger på sofflocket och kollar på Pirates. Jag själv ligger i soffan bredvid och känner mig ynklig. Svar har dykt upp på varför jag mår som jag mår – förhoppningsvis är den här mardrömmen snart över…

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: