Livet

Till julgranen

När man ligger hemma och tycker synd om sig själv (med ALL rätt) får man deppshoppa lite. Jodå, så är det. I flera år har jag varit på jakt efter de fina julgranshängena från Svenskt Tenn. Men eftersom jag är inne i stan ungefär en gång om året brukar jag aldrig kunna sno åt mig dessa godbitar. Förra året insåg jag ju att jag kunde beställt den på deras webshop men då var allt redan slut. I år minsann hängde jag på låset. Och ta mig tusan – idag pep mobilen och jag har ett paket att hämta. Tjoho! Gjorde den här annars rätt dötrista dagen liiiite bättre!

Dessa ( i två olika storlekar) ligger i paketet och väntar på att bli upphämtade och sen upphängda i granen.

GA11674_LITEN_1

Capture

Har inte riktigt bestämt vilka färger jag ska ha på julen i år men jag fundearar på att go bananas på rött – har haft vita och mer naturfärger på julen sista åren men i år tror jag nog att det blir rött rött rött – Och lite guld och silver förstås. Återstår att se vad jag känner för när det väl är dags. Endast en vecka kvar tills man får smälla på julmusiken och sätta upp alla adventsljus!!!

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: