Livet

Funky och Harry

IMG_8024.PNG
I lördags morgon var det avslutning på Harrys dans. Temat var Astrid Lindgren och Harry var Karlsson på taket! En förälder är med och dansar så jag fick ta en sväng om trots förkylning. (Det är inte riktigt Fredriks grej att dansa…)
IMG_8025-0.JPG
Vi glömde såklart kameran hemma (hade jag varit frisk hade jag blivit skitförbannad men nu orkade inte ens jag sura) så det fick bli lite mobilbilder. Harry var superduktig och dansade som aldrig förr!

Som avslutning fick alla balla solbrillor (dom kommer tydligen behövas till nästa termin – spännande!) och så kom Funky och hälsade på!

IMG_8026.JPG

Harry var supernöjd och jag glad att jag överlevde. Nu är det ny vecka men jag får hålla mig hemma. Mår inte alls bra, kroppen värker, huvudet bankar och hostan är bedrövlig. Blä!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: