Mat

Nespresso

Men fyyy! Vem har stulit solen och ljuset idag? Det har inte ens NÄSTAN blivit ljust. Blä! Jag är ett stort fan utav höst men då ska det vara sådär krispigt kallt och soligt – inte det här blöta, halvvarma tjafset. Är det mörkt och uschligt ute får man göra det desto mysigare inne. Satt just och lurade på om det kanske var dags att beställa nya kaplsar till Nespressobryggaren. Efter att ha kikat in på deras sida är saken biff! Guuuuuud så goda julsmaker de fått till i år!

Capture

Smakerna heter Apple Crumble, Chocolate Mint och Hazelnut Dessert och får mig att vilja dricka minst en av varje om dagen. Kika in här för en ännu smarrigare film! Dom kan det här med att skapa ett Premium Brand på Nespresso. Allt bara andas lyx! Kaffet kostar ju därefter men en liten kopp då och då tycker jag det är värt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: