Maten

Nespresso

Men fyyy! Vem har stulit solen och ljuset idag? Det har inte ens NÄSTAN blivit ljust. Blä! Jag är ett stort fan utav höst men då ska det vara sådär krispigt kallt och soligt – inte det här blöta, halvvarma tjafset. Är det mörkt och uschligt ute får man göra det desto mysigare inne. Satt just och lurade på om det kanske var dags att beställa nya kaplsar till Nespressobryggaren. Efter att ha kikat in på deras sida är saken biff! Guuuuuud så goda julsmaker de fått till i år!

Capture

Smakerna heter Apple Crumble, Chocolate Mint och Hazelnut Dessert och får mig att vilja dricka minst en av varje om dagen. Kika in här för en ännu smarrigare film! Dom kan det här med att skapa ett Premium Brand på Nespresso. Allt bara andas lyx! Kaffet kostar ju därefter men en liten kopp då och då tycker jag det är värt.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: