Livet

Odd Molly och lugg

Hej hopp!

Åhh kom upp i tid i morse! Det gör verkligen ALL skillnad på morgonen! Vi hann äta en lång frukost hela familjen med äggröra och bacon. Mums! Vi äter alltid rejäl frukost men det är just tiden som gör det extra – man hinner tända ljus, lyssna på radio och sitta och prata. Bästa starten på dagen.

IMG_7957.JPG

Har så smått börjat vänja mig med luggen. Idag blev den lite på sne och jag gillar verkligen längden som gör att jag kan välja om jag vill ha hellugg, en sned variant eller sätta upp den helt. Är så nöjd med både frisyr och färg!
I detta ruskväder blev det myskläder – skönaste toppen från Odd Molly och så jeansjeggings från Pieces.

Ha en underbar onsdag!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: