Livet

Klippte till mig idag

Eller nja, min bästa frisör gjorde det!

IMG_7923.JPG

IMG_7927.JPG

Nu är den här donnan blond med lugg minsann!! Supernöjd!

Fick dessutom massa beröm över mitt hårs kvalité! Har ätit Priorin i snart två månader och det funkar SÅ bra! Håret växer så det knakar, nytt hår sprutar ut och jag som alltid tappar galet mycket hår tappar INGENTING mot tidigare. Till och med naglar är bättre än någonsin. Kanske kanske kanske är det min tur att få långt hår den här gången?!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: