Klippte till mig idag

Eller nja, min bästa frisör gjorde det!

IMG_7923.JPG

IMG_7927.JPG

Nu är den här donnan blond med lugg minsann!! Supernöjd!

Fick dessutom massa beröm över mitt hårs kvalité! Har ätit Priorin i snart två månader och det funkar SÅ bra! Håret växer så det knakar, nytt hår sprutar ut och jag som alltid tappar galet mycket hår tappar INGENTING mot tidigare. Till och med naglar är bättre än någonsin. Kanske kanske kanske är det min tur att få långt hår den här gången?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s