Pyssel och Fix

House Doctor

Vi äter vitaminer i familjen. En om dagen. Jag är inte en extremt troende när det kommer till sånt men just under mörka delen av året pillar vi i oss, och framför allt barnen, lite extra vitaminer och annat bra-och-ha. Problemet är att komma ihåg den där tabletten varje morgon, skulle behöva ha burken stå på bordet jämt. Men dessa burkar är ju sjukt fula och är inte de minsta roligt att ha framme.

IMG_7913.JPG
Men lösningen införskaffades idag! Väldans fina burkar i gammal apoteksstil. Från House Doctor som alltid gör sååå fina saker. Lyx att min lilla inredningsbutik här hemma har tagit en hel del från dom!

IMG_7914.JPG

IMG_7916.JPG
Brickan med lite smått och gott som jag gillar och alltid har på bordet. Just nu har jag ett smarrigt ljus från Voluspa, mina salt- och pepparkar i marmor (Traderafynd), ananasskål från Lagerhaus, ett par ljuslyktor och en liten blomma på slutet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: