Livet

Flashdance på Kinateatern

Hej hopp!

Dålig uppdatering här för tillfället – jobbet tar all tid. Roligt men vääldigt mycket!

Flashdance_upplevelse

Hur som måste jag ju berätta om helgens äventyr – jag och Fredrik var och såg Flashdance på Kinateatern. Har läst ett par recensioner och dom har väl varit sådär. Dom har fel. Det var GRYMT bra! ”De som förstår sig på” menar att den är väl lång och att dansen inte håller till hundra. För min del hade den gärna kunnat vara en akt till och dansen var super! Nej – köp biljetter bums och var beredd på att både sjunga med, fälla nån tår och få ont i händerna av allt klappande!

pressbild-flashdance-12203510716

pressbild-flashdance-the-musical-4-12174263933

pressbild-flashdance-the-musical-6-12174263733

Bilder lånade av 2entertain.com/pressrum

Vi gick på eftermiddagsföreställningen klockan 15.00 för att kunna gå ut och käka efteråt. Det är ju himla mysigt men samtidigt vet man ju att kvällsföreställningen ofta bjuder på lite extranummer och sånt där. Intressekonflikt! 🙂 Men oavsett är denna musikal väldigt sevärd.

För dig som inte har koll på Flashdance – kika nedan för den viktigaste scenen ur orignalfilmen. Det ser ju skitfånigt ut idag men fatta va cool hon var då! Love it!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: