Livet

Med livet som insats

Hjälp!!!

Vi har precis slagit oss igenom hela ToysRus tillsammans med hela norra Stockholm! 25% på hela butiken betyder kaos. Men skam den som ger sig – nu är alla klappar till småfolket fixade och vi sparade över en tusenlapp. Det var det värt för en timmas slit! 😃

IMG_7894.JPG

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: