Livet

Stalker

IMG_7886.JPG

Aldrig har jag väntat på en bok så länge!!! Började följa Kepler på Facebook för typ ett år sedan för att se när nästa bok skulle komma. Och jag går till och med ifrån mina principer att inte köpa inbundna böcker (för tunga att hålla i) då det här är, utan större motstånd, de bästa böckerna jag läst. Åhhhh kan nästan tänka mig att ta en förkylning eller så för att bara få ligga hemma och läsa hela dagarna.

Men nu är det sovdags ändå. Har varit en kanon fredag och Halloween. Harry har öppnat dörren och delat ut godis hej vilt och det sista gänget med tjejer skrämde Fredrik skiten ut genom att öppna dörren och tokvråla. Fniss!

Oh! Gjorde toksmarrigt snacks a la LCHF ikväll också! Recept kommer imorgon!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: