Husvagnsliv

Lite bilder från helgen

Nu har man jobbat första dagen, gått igenom en alldeles för stor inbox och rensat upp bland högarna på kontoret. Vad passar inte bättre när man kommer hem då än att rensa lite i kameran! Hittade lite roliga bilder från helgen – fast vädret inte riktigt var med oss och det blev både olycka för mig och nackspärr för Harry (stackarn vad ont han haft) så hade vi en supermysig minisemester. Det var vår första riktigt höstcamping och det kommer bli fler gånger – husvagn är verkligen inte bara för sommaren!

IMG_2148

Norrelje Camping (japp dom stavar med E) var faktiskt över förväntan! En fin liten camping med stora platser och helt ok service. Kan tänka mig att det är riktigt mysigt där på sommaren när man kan gå i naturreservatet, bada och strosa i ett sommarskönt Norrtälje.

IMG_2152

Första dagen hade vi riktigt fint väder så då tog vi oss en skogspromenad. Harry hittade ungefär 4000 JÄTTEBRA pinnar som han skulle släpa med sig. Den ungen och pinnar alltså. Det är tur att vi har kakelugn här hemma för han har med sig i alla fall 2 eller 3 pinnar varje dag från dagis.

IMG_2171

Min finaste bästa Viktor – han är så stor numera och ställer snällt upp på bild till skillnad från lillebror som mest gör fula miner när han ser kameran. Så mysigt att vara i husvagnen så jag fick ha båda mina killar hemma flera dagar – numera försvinner Viktor till kompisar och annat mest hela tiden så man är glad om man ser honom till middag.

IMG_2169

IMG_2179
IMG_2184

Planen var att göra upp en eld och grilla korv och marshmallows men eftersom det blåste kuling och var stormvarning mest hela tiden fick det bli på grillen istället. Lika kul ändå tyckte barnen som tur var! Till och med mormor smakade på en marshmallow men den bilden fick jag dyrt och heligt lova att inte visa för någon. (Hade nog mer med mormors min på bilden att göra än att hon åt godis dock)

IMG_2187

Det är inte helt lätt att hålla pinnen tillräckligt nära för att godisen ska smälta men tillräckligt långt ifrån för att den inte ska bli bränd – koncentration på hög nivå!

Och till sist min absoluta favorit med husvagn – alla är nära och man får göra massa skoj saker tillsammans. Vi har spelat massor av spel, pysslat, ritat, gjort godis, ätit, gjort massa utflykter, varit i skogen och bara varit tillsammans.

IMG_2196

Kommentera

%d bloggare gillar detta: