Husvagnsliv

På upptäcktsfärd

Det är kallt men fint väder vilket är betydligt bättre än vi trott – såg ut som att det skulle kunna bli regn idag så vi är sjukt nöjda. Vi tog en tur runt i skogen för att se om vi kunde se eller hitta nåt kul. IMG_2148.JPG

IMG_2158.JPG

IMG_2165.JPG

IMG_2169.JPG

IMG_2171.JPG

IMG_2173.JPG
Fanns inte så mycket kul att hitta men en jättemyrstack är ju bättre än inget. Fin natur är det i alla fall och vi gjorde av med lite energi och fick frisk luft – helt ok förmiddag måste man ju säga.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: