Husvagnsliv

Uppställda och klara

IMG_7830.JPG

Såå nu är vi på plats. Det tar sin tid att ställa upp, få in packning, få igång värme, fylla vatten, få igång gasol och toan.. Just den biten är lite stressig och meckig men vi har rätt bra fart. Numera är vi rätt klara på vem som gör vad! Vi har ätit middag – plockmat med korv, ostar, grönsaker och sås – och ätit halloween-lördagshinkar! (Vi kör lite i förväg, nästa helg är det annat på schemat).

Hinkarna är jättesöta, ser ju givetvis ut som en pumpa, och är ett kanontips inför ungarnas kommande ”bus eller godis”. Kommer från Hobbex. Förutom lite godis fanns det även lagom läskiga masker. Harry är lite skrajsig för masker men dessa skrattade killarna rejält åt. Från Rusta.

IMG_7820.JPG

IMG_7821.JPG

IMG_7822.JPG

Resten av kvällen blir det lite TV, lite mer uppackning och fundering på vad vi ska hitta på imorgon! Åhhh som jag älskar det här!!!! Och som jag älskar vår husvagn, det sved i plånboken att skaffa den men såååå värt det!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: