Livet

Vattenpölar

När det finns vattenpölar ute tar min och Harrys promenad hem från dagis aaaaaningens längre tid. Men det gör inget – det är vår tid på dagen, jag stressar aldrig hem utan låter det ta den tid det tar. Vi pratar, funderar på bra saker, letar stenar, pinnar och kottar. Sånt där som man behöver.. Mysigaste stunden på hela dagen ❤️

IMG_7767.JPG

IMG_7759.JPG

IMG_7771.JPG

IMG_7784.JPG

IMG_7789.JPG

IMG_7792.JPG

IMG_7788.JPG

IMG_7793.JPG

Ikväll kommer lite bilder från min tjejmiddag i fredags. En dukning och en väldans god dessert!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: