Livet

7-mannachocken

Idag har jag.. Grillat. Ungefär 300 hamburgare. Och när det funnits en sekund över kollat på fotboll.

IMG_7753.JPG

Killarna kämpade som djur och VANN sin grupp! I A-slutspelet vann dom sin första match men stupade på sista straffen. Såklart var omedelbara besvikelsen stor men efter en stund var alla jättenöjda och stolta över både resultatet och att ha kommit så långt i cupen som dom gjorde!

IMG_7758.JPG

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: