Livet

Till Viktor

Capture

Köpt en ny jacka till Viktor. Det är ju riktigt kallt på mornarna nu så det behövs lite varmare doningar. Köpte denna på Kids Brand Store till en riktigt vettig peng. De har massor av snyggt som har priser liknande en mindre bil eller så men kikar man lite närmre finns det guldkorn för rimligare priser. Jag har inga problem med att betala för märken men kläder som ska till skola och dagis måste vara prisvärda av hundra anledningar. Främst för att de glöms, läggs på märkliga ställen och får utstå galet slitage men även för att fina saker har en förmåga att locka fram stöldbegär.

Viktor har inte sett denna jacka ännu men jag hoppas han tycker den är lika snygg som jag – älskar att den är brun! Så trist med alla svarta och mörkblå jackor. Återkommer med en bild när han har den på sig i nästa vecka när han är hemma. Nu fick jag bara hänga ut den utanför dörren så han kan hämta upp den på väg till skolan. Åhh vad mammahjärtat har det svårt med dessa veckor fortfarande. Det är alltid nåt som saknas när Viktor inte är hemma. Men! Det är bara några dagar tills han kommer hem och då drar vi iväg med husvagnen några dagar (det är ju höstlov nästa vecka) vilket ska bli SÅÅ mysigt!

Något annat som är mysigt är att jag har en tjejmiddag att se fram emot ikväll! Längtar så efter en helkväll med fina vänner och tjejsnack!

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: