Livet

Muntra upp en måndag

Jag vet, alla har sett den. Men som jag ÄLSKADE Fresch Prince i BelAir. Och så gör Alfonso ”Carltondansen” i Dancing with the stars. Åhhh det är ju UNDERBART!!!

Föredrar man den gamla goda versionen så kommer den här!

Och även en nyare variant med hela familjen 🙂

Blir man inte på bra humör av det här vet jag inte vad som behövs…

Nattinatt!

 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: