Läxor

IMG_7615.JPG

Det märks att Viktor börjar bli stor. Numera tar läxorna lite tid. Det är mycket att läsa och ännu mer att skriva. Men han kämpar på och blir duktigare och duktigare. Just nu är det läsläxor som gäller. Klassen övar, som alla andra 3:or, inför nationella proven i vår. Man läser ett kapitel och sen ska man med hjälp av stödord skriva en sammanfattning där samtliga stödord finns med. Rätt svårt när man inte är van och det är 6 hela sidor text som ska sammanfattas. Mammas stora kille!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s