Livet

Läxor

IMG_7615.JPG

Det märks att Viktor börjar bli stor. Numera tar läxorna lite tid. Det är mycket att läsa och ännu mer att skriva. Men han kämpar på och blir duktigare och duktigare. Just nu är det läsläxor som gäller. Klassen övar, som alla andra 3:or, inför nationella proven i vår. Man läser ett kapitel och sen ska man med hjälp av stödord skriva en sammanfattning där samtliga stödord finns med. Rätt svårt när man inte är van och det är 6 hela sidor text som ska sammanfattas. Mammas stora kille!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: