Livet

Melodikrysset

Ahhhh lugn lördagsmorgon med kaffe och melodikryss – det behövde jag efter den här veckan!

IMG_7712.JPG

Annars idag så kommer ungarnas kusin hit och lajjar lite och ikväll får vi gäster. En riktigt umgängeslördag med massa energiladdning och familjemys!!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: