Hus och Hem

Lampa i vardagsrummet

Jag ÄLSKAR Campadre! Har du inget konto där – skaffa detta omedelbart! Det kommer såklart mängder av erbjudanden som man inte vill ha men mellan varven dyker det upp riktigt bra grejer. Som när jag var i Italien. Då minsann dök det upp en kampanj från Watt & veke som ju har massor av fina saker. Och mycket riktigt – en jättelampskärm i rätt mått och färg hoppar upp på skärmen – till ett pris av 199 kr!! Ordinarie pris för denna skärm är 1600. Jag klickade febrilt utan lycka, tydligen kan man inte shoppa på svenska sidor från Italien. Fick ringa hem till Fredrik så att han kunde göra det.

Idag kom den äntligen. Största lådan jag någonsin hämtat – tjejerna på ICA blev helt lyckliga att bli av med den – lådan tog upp halva gången i deras postrum. Nu på kvällen har Fredrik lekt elektriker och nu sitter den uppe!

IMG_7694.PNG Lådan har under kvällen varit koja, piratskepp och, när killarna lagt sig, katthus.. Många användningsområden!
IMG_7695.PNG Golvlampan Fredrik finns snart tillgänglig på IKEA.
IMG_7696.JPGIMG_7697.PNG
Supernöjd! Den är STOR, vilket behövs i vårt stora och lite svårmöblerade vardagsrum. Sen är skenet fantastiskt och jag älskar mönstret som blir i taket!

Det fanns en liten sak till i lådan men den dyker upp i ett annat inlägg lite senare…

2 kommentarer

  • Elisabeth Holm Lindström

    Hej! Var har du hittat den stora vita lampskärmen? Har letat med ljus o lykta men hittar ingen som är högre än 45 cm. Jag är ute efter en som är 50-55 cm på höjden Tacksam för svar
    . MVH Elisabeth

  • Anne

    Hej, den är från Watt och Veke. Köpte den dock på Campadre så möjligt att den redan då var något som var på utgående. Med vänlig hälsning, Anne

Kommentera

%d bloggare gillar detta: