Livet

Djuret

Nej då, jag är inte död. Men för några dagar nu är jobbdagarna larvigt långa. Igår kväll kom jag hem vid 23.30
Just gårdagen innehöll ett riktigt spännande restaurangbesök – på Djuret. Restaurangen ligger nere källaren på Lilla Gatan i Gamla Stan. Jättemysigt och spännande miljö (jag gick på riktigt vilse när jag skulle på toa bland alla gångar) Vi åt en 6 rätters avsmakningsmeny baserat på ko. Man använder ett djur i taget och bygger sina menyer på. Igår åt jag massa märkliga delar på en koj jag aldrig ätit förut. Kan tyvärr inte beskriva rätterna men tog en bild på dom i alla fall.

IMG_7681.JPG

IMG_7682.JPG

IMG_7683.JPG

IMG_7684.JPG

IMG_7686.JPG

IMG_7687.JPG

Rätterna var små men efter alla 6 och med bröd till för-snacks var vi mer än mätta. Denna restaurang är en upplevelse väl värt ett besök!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: