Livet

Ris och Ros

För första gången har jag faktiskt stött på en dålig produkt i en Glossybox. Nedan läppbalsam låg med i sista boxen och ska enligt utsago dofta och smaka som sommarens jordgubbar. Och det stämmer verkligen! Om man syftar på de gubbar som aldrig blev uppätna och ligger kvar längst ner i asken en vecka i kylen. Fy fasen! Smakar ruttet på läpparna och stinker gamla övermogna bär. Hoppas verkligen att mitt läppbalsam var dåligt och ett riktigt måndagsexemplar. Åkte direkt i soptunnan. IMG_7622.JPG

IMG_7621.JPG Till något betydligt bättre! Det märke – KIKO – finns överallt i Italien. Galet billigt och nu när jag testat grejerna är jag förbannad att jag inte köpte hela butiken. Grymma produkter! Denna skuggan kostade 2,50 € har jag för mig och är precis lika bra som vilken skugga som helst från tex Make Up Store som jag har hemma. Sitter som berg men lätt att tvätta bort. Massor med pigment och fantastiskt glitter. Åhh – detta är en ny favorit! Köpte nagellack också, ska bli spännande att testa! Köp köp köp om ni får chansen och springer på denna butik.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: