Livet

Öppet hus hos Brandkåren

IMG_7660.JPG

IMG_7655.JPG

IMG_7656.JPG

IMG_7662.JPG

IMG_7673.JPG

IMG_7664.JPG

IMG_7675.JPG

Jojo, nu har vi varit i en ambulans, åkt i framsätet (bara det liksom!!!) i brandbilen, ätit korv (såklart) och klättrat, kollat och känt på brandbilarna. Och mamma har fått titta på en och annan brandman. Kunde ju dock inte varken klämma eller känna vilket ju är lite synd. Tydligen var det bara bilarna man fick göra det på. Kan man kanske ha ett öppet hus kvällstid? Bara en tanke…

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: