Livet

Hem i rasande fart

Det var minsann bara att stå på gasen för att komma hem i tid – höstmarknad på Viktors skola är ju inget man missar!

IMG_7612.JPG

Vi shoppade loss ordentligt och kom hem med äppelmos, ljuslykta, filtäpple och frön. God fika med äppelkaka hann vi också med.

Jag hämtade Harry innan marknaden och det var nog den längsta kram jag någonsin fått. Han blev så glad att se mig. Fick skärpa mig för att inte tårarna skulle svämma över. Mammas lilla hjärta! ❤️

Väl hemma nu har jag fått hemlagad mat (sååå gott med hemmamat) och ska så så smått börja kika på att packa upp väskan. Men först – min nya glossybox. Gjorde ju absolut ingenting att den låg på köksbänken och väntade.

IMG_7613.JPG

Fokus på ögonen i denna box vilket passar mig utmärkt. Med i lådan fanns en ögonkräm och en primer som ska bli kul att testa och så fanns det även en snygg skugga från Make Up Store. Använder nästan bara smink från det märket så även den är en hit! De övriga produkterna var ett läppbalsam, prov på ett serum (det jag använder från Body Shop – är kanonbra!) och ett smarrigt läppbalsam.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: