Äventyren

Mer pasta!

Och så avslutar vi dagen med lite middagsbilder. Till vår glädje var det tillräckligt varmt för att sitta ute! Det gör ju tyvärr att bilderna inte är dom finaste – vi satt i mörker! 😃

IMG_7544.JPG

IMG_7543.JPG

IMG_7545.JPG

IMG_7546.JPG

Till dessert ytterligare en Tiramisu – den största någonsin! Tur att vi bara tog in en och delade.

Nu är vi tillbaka på hotellet och ska googla runt lite på vart vi ska ta vägen i Milano imorgon. Vi tar tåget dit så vi kommer bara ha en enda dag. Planen är att gå och fönstershoppa på de värsta (och dyraste) shoppinggatorna och de främsta sevärdheterna. Spännande!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: