Äventyren

Frukost

IMG_7521.JPG

God morgon Italien!

Sovit som en prinsessa! Lite oväntat eftersom jag inte på något sätt är duktig på att sova borta…

Idag ska stan kollas och tågbiljetter inför en trip till Milano imorgon ska köpas. Men först är det såklart dags att fylla på energidepåerna med en rejäl frulle. Bara kaffet här får en ju alldeles lycklig på morgonen.

Jag har ju för övrigt glömt halva garderoben hemma i torkskåpet (FAN) så jag måste dessutom shoppa lite (YEAAY). Just det – Glenn Strömberg har en restaurang här som vi ska försöka hitta och få oss ett bord på till ikväll!

Fortsättning följer! 😃👍

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: