Livet

Mammas tappre hjälte!

Ett litet skutt från soffan rätt ner i soffbordet imorse slutade med ett ytterliga läkarbesök för den här familjen denna vecka.

IMG_7431-0.JPG

IMG_7432-0.JPG

IMG_7433-0.JPG

IMG_7434-0.JPG

Sprutor, tvätt och 3 stygn senare (och ett plåster på Tigers öra också) åkte vi hem till farmor för en lugn dag i soffan. Nu på eftermiddagen har jag dock fått rapport om att någon är rätt kaxig över att ha sytt i örat hos doktorn.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: