Livet

Näten är fantastiska

Så länge deras skapare håller sig borta…

IMG_2048

IMG_2049

IMG_2050

IMG_2051

IMG_2052

IMG_2054

Var ju bara tvungen att smyga ut tidigt tidigt i helgen för att fota dessa alldeles fantastiska skapelser. Som tur va slapp jag dock möta husets ägare. Dessa små ehm… kryp… undviker jag mer än gärna. Men näten – ÄLSKAR dom. Så vackra.

Den här dagen har för övrigt varit fullständigt upp och ner. F är ju som bekant i Malaga och där har han minsann fått göra lite sjukhusbesök av det mer allvarliga slaget. Liten incheckning på intensiven och sånt skoj. I nuläget är det tyvärr inte alls säkert att han kan flyga hem imorgon som beräknat och det är hemskt (även om det såklart är 7 resor värre för honom) att bara sitta här hemma och inte kunna göra ett smack. Inte ens bistå med en kram eller få prata med honom. Det suger. Och man inser ju, som alla säger, att man inte ska ta saker för givet. Jäklar va fort det kan ändra sig.
Nu var det här en fis i rymden mot vad som KAN hända men man får sig ändå en tankeställare när man går runt och oroar ihjäl sig för den man älskar mest i hela världen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: