Hus och Hem

Före och efter i sovrummet

Haha! Kolla vad jag hittade när jag stoppade i kamerasladden i datorn. Jojo, ett par före-bilder minsann. Kommer inte ens ihåg att jag tagit dessa. Nu så ni få se på tapeter! Om möjligt är det liiite värre än före eftersom den snyggt blommande bården i matchande färg här är bortslipad. Håll till godo.

före

Och så till dom betydligt trevligare efterbilderna. Nu är det ju kass att ta kort när det är becksvart ute men jag är så nöjd så det blir en liten tjuvkik ändå. Det saknas ju såklart allt piff och en del belysning. Varför varför varför är det så svårt med lampor. Eller låt mig omformulera mig – varför är det så svårt att hitta snygga lampor till ett vettigt pris. Snygga lampor finns det mängder av – för en ringa summa av en månadslön ungefär. Surt. Nåja, åter till mitt fina fina sovrum. Är SÅ nöjd!

page

Men åhhhh! Kolla här då. Hittade ju bilderna från mäklaren när vi köpte huset. Huga! Det har i alla fall blivit till det bättre! 🙂

SFDA5E6FE2CA68B43918FF1A9F3E689CE51_840x

Nehä. Då var den här dagen över. Hörs imorgon. Nattinatt

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: