Hus och Hem

Moodboard

Sovrummet ska då piffas till. Skulle ju tapetserat förra helgen men det fick flyttas på grund av bristande mående. Nu tänkte jag försöka satsa på denna helg istället. För att hålla tankarna och planerna på banan knepade jag ihop en moodboard för ett par dagar sedan. Nu har den fått legat och gro för att idag spikas (tror jag). Allt kan ju ställas på ända när tapeten kommer upp men jag TROR att detta kommer att funka.

Capture

Mycket finns ju redan hemma så det är måste tas med i beräkningen. Jag har inga som helst planer på att tex byta ut mina älskade sänglampor från Bolia. Sängen, sängborden och byrån (samma serie som sängborden) får också vara kvar. Färger och tema måste alltså gå ihop med det som redan finns. Det blir det guldiga/beige och grå/silver i tapeten som får vara bas. Vår säng är mörkt grå men med lite lite brunt i så jag tror det kommer göra sig fint mot tapeten. I övrigt tar jag in grått, silver och bryter av med lite lavendel. Det är en färg jag bara älskar och som är lugn och skön i ett sovrum utan att bli för gullig och rosa (Fredrik ska ju tydligen också bo här och hans gräns går vid rosa). Lite svart kommer också in i form av ramar och en stege för klädförvaring. Det behövs lite tungt och maskulint för att väga upp allt det ljusa. Överkastet på bilden är från HM och är redan beställt. Det föll jag pladask för så jag hoppas hoppas att färgen stämmer överens med verkligheten. Till sist måste ju lite grönt in. Jag kan inte ha ett rum utan växter. Att det är just Ampelliljor på bilden är helt enkelt för att jag har ett gäng sticklingar på gång som trivs fint i sovrumsfönstret så dom får vara kvar.

Fortsättning följer…. Ikväll kommer förebilderna upp. Huga. DOM är INTE roliga!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: