Livet

Mina sömntutor

IMG_7361.JPGIMG_7362.JPG

Känner mig så elak som måste väcka dom… Tur att det är lördag imorgon så vi får sova så länge vi vill. (Vilket brukar bli till sådär 5.30 eftersom Harry har inbyggd väck-mamma-och-pappa-så-tidigt-det-bara-går-på-helgerna-klocka)

Hej fredag i alla fall! Massa mys på schemat i eftermiddag men det blir först efter jobb, skola och dagis!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: