Hus och Hem,  Pyssel och Fix

En gång till!

IMG_7353.PNG

Blev ett hörn över i vardagsrummet som behöver ett litet bord. Tack vare min fina mamma som varit på IKEA åt mig idag är ett litet lack-bord redan på plats här hemma. En omgång till med dekorplast så är detta bord kompis med mitt stora!

IMG_7354.PNG

Belysning saknas fortfarande så tyvärr blir det bara en grynig bild med mobilen som efter-bild. Får ta andra bilder i dagsljus sen (eller vänta tills jag hittat nya lampor) 🙂

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: