Träningen

Årskort!

Ja men visst! Där satt den!

Igår blev det äntligen läge att ta sig ner till Friskis och skaffa mig ett kort. Har ju haft kort på SATS förut och det är ju såklart super med mängder av pass och extremt generösa öppettider. Men priset?! Nej, inte ok. Även om jag skulle ta varje tillfälle och träna känns det inte som att det är värt det. Speciellt inte eftersom jag har mitt löpband. Hos Friskis däremot är priset kanon och det finns lite pass här och där som jag känner passar mig. Vi har dessutom väldigt förmånligt friskvårdsbidrag på jobbet så jag kommer bara betala ett par hundralappar för detta årskort.

IMG_7347.JPG

Igår testade jag något som heter Dans Fuego. Skulle säga att det är Zumba typ. JÄTTEROLIGT! Man ser ju ut som en mupp första gången när man inte riktigt hänger med i passet men om ett par gånger kommer det gå fina fisken. Jag kan lära mig en koreografi snabbt som attan efter alla år med konståkningen så jag är inte helt bortkommen men det är lurigt ändå. På torsdag hoppas jag kunna gå på något som heter Dans Fusion och då är det blandad hej vilt bland alla musikstilar. Roligt!!!

IMG_7346.JPG

Är pippigul idag. Blir lika glad varje gång jag tar på mig den här kappen. Det här med färg gör ju underverk för själen! Det bästa är att det verkar göra andra på lika bra humör. Får alltid kommentarer och glada leenden när jag har den på mig. Hoppas bara att dom skrattar med mig och inte åt mig. Men det kostar jag på mig att skita i om så är fallet. Jag ÄLSKAR denna kappa. Sprang på den på Zara på REA och fast jag köpte den i den varmaste sommaren är det höstens bästa köp so far.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: