Pyssel och Fix

Tjuvfångarkikare

IMG_7309.JPGIMG_7312.JPG

IMG_7313.JPG

IMG_7310.JPG

Jag och Harry har pysslat lite – alla behöver ju en tjuvfångarkikare! Enligt principen ”Det man har hemma”. Toarullar (bästa pysselgrunden ever), vattenfärger, washitejp, rörpärlor, snöre och såklart paljetter och ögon. Alla vet ju att det inte är ett riktigt pyssel utan paljetter och ögon! På toppen fick kikaren ”hår” i form av en drinkvippa.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: