Livet

Lördagspåsen och första danslektionen

Hej bloggen,

Åhh den här lördagen blev inte alls som jag tänkt mig. Planen var att hänga upp nya tapeter i sovrummet men istället för kreativitet och energi vaknade jag med illamående och en huvudvärk från helvetet. Nu är det bättre men att dra igång ett renoveringsprojekt var bara att glömma – får se om vi har mer kraft imorgon.

Dagen har i alla fall bjudit på Harrys första danslektion. Fick trotsa mitt mående och hänga med eftersom föräldrarna också deltar. (Det här med dans är ju som bekant inte Fredriks grej). Harry var lite blyg (haha, som man ser rätt tydligt på bilden nedan) och tveksam men tyckte ändå att det var himla skoj. Får se om han vågar lite mer nästa vecka!?

IMG_7295.JPGIMG_7296.JPG

Fredrik fick fota lite i smyg – det fick man absolut inte göra tydligen. Fjantigt tycker jag men förstår ändå tanken med att man ”kan få andra på bild”. Det är ju inte direkt så att man VILL ha någon annan än sina egna barn på bilderna. Alla gör ju sitt bästa för att bara få sin egen unge i linsen. Aja, kan inte påstå att jag kände mig så pigg på att vara med på bild i alla fall 🙂

Och så dagens viktigaste – lördagspåsar . Idag är den fylld med lite smått och gott från IKEA (vi har varit en sväng där nu i eftermiddag. Mamma fyndade faktiskt en oväntad sak som jag visar senare när den är på plats). Harrys påse innehåller såklart lite godis men sen köksprylar till hans kök (ungen ÄLSKAR ju av någon anledning köksprylar och då framför allt diskborstar. Vi köper i princip en varje gång vi handlar) och till sist en liten nalle han gillade.
IMG_7294.JPG

Nu ska då någon middag hittas på……….. Förslag? Någon?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: