Livet

Vilken fredag!!

Men den här helgen börjar ju på allra bästaste sättet!!
IMG_7285.JPGVi har sällskap av den här stilige Herren i helgen. Himla mysigt!
IMG_7287.JPG Hittade mina favoritrosor till bra pris i butiken – blir alltid glad av att ha snittblommor hemma.
IMG_7286.JPGDet blev grillväder – det gör ju vem som helst på bättre humör. Både grillningen och solen.
IMG_7288.JPG
Och lampan har kommit!!! Hejja Lagerhaus som har SNABB och GRATIS leverans!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: