Mat

Juiceboken

Innanför dörren på min lilla ICA brukar dom ha ett ställ med gratis tidningar och receptbroschyrer. Jag brukar ha för vana att norpa åt mig ett ex och ofta är det riktigt bra recept. Dessutom är det ju i de flesta fall recpet utifrån de extrapriser som finns i butik just då vilket är dubbelbra!

Nu i veckan hittade jag denna alldeles förträffliga lilla bok. Med massa goda juicer för centrifug. Jag är ju stolt ägare till en sådan maskin men vi använder den lite sällan då det är lite lurigt att få till dom där perfekta recepten. Men åhhh vad mycket gott denna innehåller. Spring och sno åt er i butiken!

IMG_7281.JPG

IMG_7279.JPG

I morse gjorde vi en juice från avsnittet med ”Barnens favoriter” och jösses vad gott. Och enkelt! Det är ett paket mango (tinad), 4 äpplen och en halv lime. Bara vräka ner i maskinen och trycka på knappen. Räckte lagom till 3 glas morgonjuice.

IMG_7280.JPG

(jag vet – inte alls LCHF men det skiter jag i. Detta faller under saker man måste få njuta av ibland!)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: