Wohoo! Jag hann norpa åt mig en!

Generate

Denna lampa från Lagerhaus har varit slut huuuur länge som helst. Tack vare en uppdatering från deras Instagram kunde man läsa sig till att den skulle komma in i veckan. Jag har spanat som en tok och minsann i tisdags eftermiddag fanns den plötsligt där. Har nog aldrig klickat på köp och betala så fort någon gång. Nu ikväll fick jag ett mail om att det är skickad. Tjoho! Har ett ställe där den kommer passa PERFEKT! Snabba sig nu posten!

2 thoughts on “Wohoo! Jag hann norpa åt mig en!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s