Livet

Wohoo! Jag hann norpa åt mig en!

Generate

Denna lampa från Lagerhaus har varit slut huuuur länge som helst. Tack vare en uppdatering från deras Instagram kunde man läsa sig till att den skulle komma in i veckan. Jag har spanat som en tok och minsann i tisdags eftermiddag fanns den plötsligt där. Har nog aldrig klickat på köp och betala så fort någon gång. Nu ikväll fick jag ett mail om att det är skickad. Tjoho! Har ett ställe där den kommer passa PERFEKT! Snabba sig nu posten!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

2 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: