Hus och Hem

Nöjda familjemedlemmar

God kväll!

Kikar in lite snabbt innan det är dags för sängen – det har (som vanligt) varit en fullspäckad dag. Dagens bästa är utan tvekan att få komma hem till nystädat. Imorgon är det dags att fota lite här hemma, det är ju en del förändringar gjorda.
Har även fixat och trixat med lite paket som ska skickas iväg – säljer av lite av allt som ligger oanvänt här hemma. Jag är dåligt på att sälja saker, det är liksom lite för knöligt för att komma igång men nu när jag fått upp farten åker på det ena och det andra ut på blocket. Näst på tur är mina köksstolar så är någon i behov av 6 vita Norrnäs från IKEA är det bara att skrika till 🙂

Några som gillat lite extra ikväll är dessa två. Harry var överlycklig över sin extremt tjusigt bäddade säng där alla djuren fått finfina platser. Han somnade fortare än fort!

IMG_7275.JPG

IMG_7277.JPG

Och den här livsnjutaren diggar nya sofforna. Japp, nya soffor har det blivit minsann. Bilder kommer imorgon. Jag är TOKnöjd!

IMG_7274.JPG

IMG_7273-0.JPG

Kommentera

%d bloggare gillar detta: