Pyssel och Fix

Koppar

Efter över en vecka i förkylningens våld är vi nu klassade som levande varelser igen. Vi är på jobb och dagis och vardagen återgår så sakta till just vardag.

Igår gick jag loss på köksklockan med kopparfärg. Jag var vansinnigt trött på den stora svarta klumpen där på väggen men gillar ändå själva klockan. Koppar har ju varit färgen att ha i inredning ett bra tag och som vanligt hoppar jag på trenden ungefär när alla andra börjar plocka bort det. det måste liksom få mogna innan jag bestämmer mig om jag bara gillar det för att det är nytt eller om jag faktiskt tycker om det på riktigt. Koppar har länge känts sådär men nu börjar jag så sakta smyga in små saker här och där. Lösningen för klockan blev en sväng in på Panduro. Och några minuter senare hade jag en ny klocka. Mycket smidigt och framför allt kostnadseffektivt.

IMG_7243.JPG

IMG_7244.JPG

IMG_7251.JPG

IMG_7252.JPG

Klockan är som bekant från IKEA och finns nog i vitt också har jag för mig. Kan inte riktigt få ihop hur jag tänkte när jag köpte den i svart från början. Men skulle jag ledsna på koppar är det ju bara att skaffa sig en ny färgburk. Snacka om att återanvända!

Det har hänt en jädrans massa här hemma på sista tiden som inte funnits tid till att fota och dona. Jag ska ge mig på lite sista piffning och gå loss med kameran så dyker det upp här framöver.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: