Pyssel och Fix

I väntan på rötter

IMG_7256.PNG
Har precis bytt vatten i mina små flaskor där sticklingar väntar på rötter. Heter det sticklingar för alla växter förresten?
Tycker det är så fint att ha små kvistar av växter i vaser – brukar ha det på bordet och när jag gör dukningar. När det kommit rötter och det ser lite muggigt ut i vas är det bara peta ner kvistarna i lite jord så har man en ny krukväxt. Himla smidigt. Riktigt så här många flarror brukar jag dock inte ha igång samtidigt.. Hoppas alla klarar sig, jag har precis slängt en del riktigt gamla fula krukväxter så jag har både tomma krukor och platser att ställa nya på.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: