Pyssel och Fix

Ingen feber!!!

Åhhh äntligen! Känner mig nästan som en människa igen. Det enda problemet nu (bortsett från 7 liter snor i hjärnan och en whiskeyröst från helvetet) är att min redan trasiga rygg dööööör av att ligga still. Nu en vecka senare är jag ungefär lika rörlig som min 90+ åriga mormor. Så, för att röra mig utan att ta livet av mig städar jag vitrinskåpen.

IMG_7207.JPG

Hoppas nu bara att jag orkar få in allt jag fått ut. Va lite mer prylar än jag räknat med…

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: