Ingen feber!!!

Åhhh äntligen! Känner mig nästan som en människa igen. Det enda problemet nu (bortsett från 7 liter snor i hjärnan och en whiskeyröst från helvetet) är att min redan trasiga rygg dööööör av att ligga still. Nu en vecka senare är jag ungefär lika rörlig som min 90+ åriga mormor. Så, för att röra mig utan att ta livet av mig städar jag vitrinskåpen.

IMG_7207.JPG

Hoppas nu bara att jag orkar få in allt jag fått ut. Va lite mer prylar än jag räknat med…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s