Livet

Godaste pizzan

IMG_7217.JPG

IMG_7215.JPG

IMG_7219.JPG

IMG_7220.JPG

Ikväll blir det pizza och Hitta Nemo! Kanske inte det bästa eller för den delen det godaste godiset men ungarna är lyriska! Eller ja, Harry började gråta när han trodde det var en riktig pizza istället för lördagsgodis. Sötfis! Gick snabbt över när han såg innehållet 😘

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: